Detektiv Downs (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Robert Bogerud (28) har eget detektivbyrå. Med trenchcoat og Bogart-hatt er Robert klar - alt han trenger er en sak. Men ingen har troen på Robert. Selv faren hans, som er politietterforsker, avfeier hele detektivopplegget. Det er ikke lett å være Robert - landets eneste privatdetektiv med Downs syndrom.

Men så en morgen dukker en mystisk kvinne opp på Roberts kontor. Skøytelegenden Olav Stjernen er forsvunnet, og familien frykter det verste. I virkeligheten har de desperat behov for en inkompetent detektiv, for å berolige Olav Stjernens senile og styrtrike mor. Robert er perfekt til jobben.

Familien Stjernens mørklagte mysterium er langt farligere enn man kunne ane. Med livet som innsats og en følelsesbasert arbeidsmetode forsøker Robert å trenge til bunns i saken. Da hans far endelig trer inn for å hjelpe viser det seg at Roberts store hjerte er det viktigste i jakten på sannheten. Og at han slett ikke er så dum som alle trodde.

Detektiv Downs er regissert av Bård Breien, tidligere kjent for Kunsten Å Tenke Negativt (2006). Breien har også skrevet filmens manus.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Bakomfilm

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Bård Breien Skuespillere Ida Elise Broch, Kari Simonsen, Liv Bernhof Osa, Per Schaanning, Svein Andre Hofsø, Sven Nordin
Bestillingsnummer 2233131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende