Dexter - Sesong 1 (BLU-RAY)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Annerledes enn noen annen krimserie du har sett, handler Dexter om seriemorderen ved samme navn; ansatt som blodekspert i Miami-politiet og selvutnevnt dommer og bøddel for drapsmenn som ikke fanges opp av systemet. Med en mildt sagt trøblete fortid dannes et bilde av Dexter som produktet av sin traumatiske barndom, noe som gjør ham menneskelig - hans urovekkende handlinger til tross. En antihelt helt utenom det vanlige, med en moralsk kodeks som er selvmotsigende og forståelig på samme tid.

Emmy-nominerte Michael C. Hall (Seks Fot Under) briljerer i hovedrollen som den sosialt mistilpassede Dexter, i en serie som også for øvrig imponerer med sitt sterke skuespillerensemble. Miamis fargerike omgivelser står i nesten komisk sterk kontrast til Dexters følelsesliv, og utgjør det perfekte bakteppet for hemmelighetene som lurer under overflaten. Dexter er et mørkt, humoristisk og herlig forfriskende tilskudd til sjangeren.

Bonusmateriale

  • Witnessed In Blood
  • Blood Splatter 101

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 10 timer 12 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater True HD 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere C.S. Lee, David Zayas, Erik King, James Remar, Jennifer Carpenter, Julie Benz, Lauren Velez, Michael C. Hall
Bestillingsnummer NO1136498 Serie Dexter
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i