Die Hard - Legacy Collection (BLU-RAY)

359,20 35920 Veil. pris 449,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Da Bruce Willis eksploderte inn på filmlerretet som den smarte, morsomme og uforlignelige New York-politimannen John McClane ble han tatt hjertelig imot av flere millioner henrykte fans. Die Hard-filmene satte en ny standard for actionsjangeren, og her er alle fem samlet i én boks.

Die Hard - Aksjon Skyskraper (1988) - Regi: John McTiernan
Tonen settes fra første sekund i seriens første film. John McClane drar til Los Angeles for å tilbringe høytiden med kona Holly (Bonnie Bedelia) , som han har et noe anstrengt forhold til. Mens han venter på at julefesten på kontoret hennes skal bli ferdig tar terrorister kontrollen over bygningen. Deres onde leder (Alan Rickman) og hans hensynsløse håndlangere samler gisler, mens McClane gjør seg klar til å starte en enmannskrig som bare han kan.  

Die Hard 2 - Die Harder (1990) - Regi: John McTiernan
Det er julaften, og John McClane har fri fra jobben i Washington D.C.. Når en gruppe terrorister, anført av deres morderiske leder (William Sadler), tar kontroll over byens store flyplass, må McClane hanskes med både kjeltringene, en udugelig politisjef (Dennis Franz) og det faktum at kona hans er fanget høyt der oppe, i et fly som er i ferd med å gå tomt for drivstoff.

Die Hard I New York (1995) - Regi: Renny Harlin
I det tredje kapittelet i Die Hard-sagaen blir McClane det personlige målet for en terrorist (Jeremy Irons) som er fast bestemt på å sprenge New York i lufta om han ikke får innfridd sine krav. Sammen med en motvillig sivilist (Samuel L. Jackson) kjemper McClane en intens kamp mot det psykopatiske geniet.

Die Hard 4.0 (2007) - Regi: Len Wiseman
New York-detektiven McClane er tilbake i toppform, og leverer god gammeldags rettferdighet til en ny gjeng terrorister. Når et massivt dataangrep truer med å kortslutte hele landets infrastruktur, og dermed ødelegge uavhengighetsdagen, trår vår venn til - mer fryktløs, spennende og med mer humor enn noensinne før.

A Good Day To Die Hard (2013) - Regi: John Moore
Bruce Willis er tilbake som actionhelten John McClane i denne femte Die Hard-filmen. Nok en gang havner den hardnakkede New York-politimannen på feil plass til feil tid, denne gang etter å ha reist til Moskva for å hjelpe sønnen Jack (Jai Cortney).

John og Jack har et ikke akkurat ukomplisert far/sønn-forhold, og det faktum at Jack er minst lik sta som faren sin forenkler ikke saken. Med Moskvas underverden etter seg, og med tiden mot seg, må de stoppe et kommende krigsutbrudd. Underveis oppdager de to McClane-gutta at deres forskjellige metoder gjør dem til et uovervinnelig team.

Produktfakta

Produksjonsår 1988 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 8 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alan Rickman, Bruce Willis, Dennis Franz, Jai Courtney, Jeremy Irons, Justin Long, Maggie Q, Samuel L. Jackson, Timothy Olyphant, William Sadler
Bestillingsnummer FPHE-460477 Serie Die Hard
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i