Inngår i kampanje

Downton Abbey - A Journey To The Highlands (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Downton Abbey - A Journey To The Highlands er seriens andre julespesial.

Familien blir ønsket varmt velkommen på Duneagle Castle i det skotske høylandet, dit de har reist for å besøke Rose og hennes foreldre, men den anspente stemningen mellom vertene er umulig å skjule. Carson er fast bestemt på å holde det gjenværende tjenestefolket på Downton i full sving, men det store årlige markedet - med massevis av underholdning - skal snart avholdes. Vil noen av tjenerne bli fristet til å snike seg unna? Og er det romantikk i Mrs. Patmores nære framtid?

Overdådige Downton Abbey, hyllet av både kritikere og TV-seere, er skrevet av Oscar-vinner Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria). I rollene møter vi et stjernelag av kvalitetsskuespillere, med Hugh Bonneville (Notting Hill), Maggie Smith (Harry Potter-filmene) og Elizabeth McGovern (Once Upon A Time In America) i spissen.

Bonusmateriale

  • Behind The Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 12 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Julian Fellowes Skuespillere Brendan Coyle, Dan Stevens, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Jim Carter, Joanne Froggatt, Laura Carmichael, Lesley Nicol, Maggie Smith, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Phyllis Logan, Rob James-Collier, Siobhan Finneran, Sophie McShera
Bestillingsnummer 52GSB8293561 Serie Downton Abbey