Downton Abbey - The Finale (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Vi er tilbake i det overdådige miljøet på Downton Abbey og den absolutt siste episoden i denne internasjonalt verdsatte slageren av en dramaserie. Mary bestreber seg på å være brobygger, men Ediths hemmelighet fortsetter å være en trussel, selv etter at hun trodde det ikke var noe igjen å tape. Samtidig strever Carson med å avfinne seg med utviklingen som beviser at selv ikke han er usårlig når det gjelder forandringer, mens dagen Anna og Bates har ventet på, endelig blir virkelighet. Da vår tid sammen med Crawley-familien går mot slutten, forbereder familien og tjenerstaben seg på å ønske 1926 velkommen og feire en uforglemmelig nyttårsaften sammen i det store huset. 

Produktfakta
Produksjonsår 2015 Utgitt 2016
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 34 minutter Aldersgrense 9
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Allen Leech, Brendan Coyle, David Robb, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Jim Carter, Joanne Froggatt, Kevin Doyle, Laura Carmichael, Lesley Nicol, Maggie Smith, Matthew Goode, Michelle Dockery, Penelope Wilton, Phyllis Logan, Raquel Cassidy, Rob James-Collier, Sophie McShera
Bestillingsnummer 52GSB8306292 Serie Periodedrama