Inngår i

Downton Abbey - The London Season (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Det er sommer i London, og Rose skal debutere på Buckingham Palace. Crawley-familien og de fleste av tjenerne på Grantham House, huset deres i London, forbereder seg på et travelt sosialt program.

Coras mor, Martha Levinson (Shirley MacLaine), tar turen fra New York sammen med sønnen, playboyen Harold (Paul Giamatti) som nylig har vært i konflikt med loven. Begge er frittalende og har stor selvtillit, noe som gjør inntrykk på enkelte medlemmer av Londons sosietet. Isobel finner seg en beundrer, mens Edith kjemper med et moralsk dilemma. Nedenunder får Daisy en uventet invitasjon, og Carson inviterer de ansatte på en helt spesiell utflukt. Og når Crawley-familien blandes inn i en skandale som truer med å ramme monarkiet, er Robert villig til å gå langt for å beskytte både kongefamilien og sin egen familie.

Dette er 2013-julespesialen av Downton Abbey.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jon East Skuespillere Allen Leech, Brendan Coyle, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Jim Carter, Joanne Froggatt, Laura Carmichael, Lesley Nicol, Maggie Smith, Michelle Dockery, Paul Giamatti, Penelope Wilton, Phyllis Logan, Shirley MacLaine, Siobhan Finneran, Sophie McShera
Bestillingsnummer 52GSB8297333 Serie Periodedrama

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende