Dunderland (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Norsk skrekkfilm med blant andre Reidar Sørensen, Ingar Helge Gimle, Silje Reinåmo og Miriam Prestøy Lie. Dunderland er inspirert av virkelige hendelser.

Året er 1695. En ung pike ved navn Johanne Nilsdatter beskyldes for hekseri, og bakbundet kastes hun i det bunnløse tjernet Djupkista i Dunderlandsdalen. Hun forsvinner i dypet og blir aldri funnet. I årene som følger rammes dalen av en rekke uforklarlige tragedier. Lokalbefolkningen mener det hviler en forbannelse over stedet, og de forlater det isolerte dalføret.

Tre århundrer etter den siste hekseprosessen, ankommer et teaterensemble en nedlagt speiderleir i dalen for å sette opp et stykke om hekseprosessene i Norge. Men mørket sniker seg inn i ensemblet, og en morgen forsvinner stjerneskuespilleren…

Bonusmateriale

  • Kortfilmer: Coal, Come Full Circle & Rouquine
  • Bakomfilm
  • Slettede Scener

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 16 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Finn-Erik Rognan / Nils J. Nesse Skuespillere Ingar Helge Gimle, Miriam Prestøy Lie, Reidar Sørensen, Silje Reinåmo
Bestillingsnummer NO1361028 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende