En Kongelig Affære (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film.

Det finnes neppe et mer dramatisk kjærlighetsdrama i Danmarks historie enn forholdet mellom Christian VIIs tyske livlege Johan Struensee og den engelskfødte dronningen av Danmark, Caroline Mathilde, i begynnelsen av 1770-årene. Først med Nikolaj Arcels fabelaktige En Kongelig Affære presenteres en spillefilm om et av landets mest fascinerende dramaer. Hovedrollene spilles av Mads Mikkelsen, Alicia Vikander og Mikkel Følsgaard.

Med utgangspunkt i det pikante og livsfarlige trekantdramaet mellom den stadig mer sinnssyke kong Christian, opplysningsmannen og idealisten Struensee og den unge - men sterke - dronning Caroline Mathilde, er En Kongelig Affære den gripende fortellingen om et lidenskapelig, forbudt kjærlighetsforhold som forandret en hel nasjon - men også et drama om modige idealister som risikerte alt for å bane veien for frihet til folket.

Bonusmateriale

  • Bakomfilm
  • Kommentarspir

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 17 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Nikolaj Arcel Skuespillere Alicia Vikander, David Dencik, Mads Mikkelsen, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm, William Jøhnk Nielsen
Bestillingsnummer 2162831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende