En Livskraftig Planet (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bli med på en utrolig naturreise gjennom tid og sted. Ved å bruke det siste innen bildeteknikk får vi muligheten til å se hvordan planeten vår er bygget opp, og hva som gjør den så unik.

1) Vulkaner
I første episode utforsker vi vulkaner som den viktigste kraft i skapelsen av jorden. Vi firer oss ned i grotter og lavainnsjøer for å se kraften på nært hold.

2) Atmosfæren
Atmosfæren beskytter jorden fra skadelige stråler og sikrer liv på planeten. Vi blir med opp i stratosfæren, surfer på luft som om det er bølger, reiser til Sibir og oppdager at Argentina er det mest stormfulle sted på jord, alt for å forklare at atmosfæren er unik og avgjørende for alt liv.

3) Is
Vann i form av is inneholder usedvanlige krefter, og vi skal i denne episoden blant annet få se hvordan en isbre oppfører seg sett nedenfra. Vi får se hvordan isbreer har formet vår verden og kanskje kan true vår framtid. Klimaendringene får isen til å smelte, og hvilke konsekvenser får dette for menneskene?

4) Hav
Havet har et utrolig nettverk av strømmer og er avgjørende for hvordan Jorda henger sammen. Vi skal blant annet til Hawaii for å se på noen av verdens kraftigste bølger, til Amazonas der den største tidevannsbølgen i verden finner sted, og til Etiopia der sprekker i jorda en dag vil skille Øst- Afrika fra resten av kontinentet.

5) Den unike Jorda
Denne episoden ser på Jorda’s plass i verdensrommet. Det har tatt 4.5 milliarder år og flere enorme katastrofer til forandre den til en klump med stein til den fantastiske planeten vi bor på idag.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 4 timer 10 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 451121
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende