En Pingles Dagbok 1, 2 & 3 (BLU-RAY)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Samleboks med de tre filmene basert på Jeff Kinneys populære bokserie, med Zachary Gordon i hovedrollen som pingla Greg Heffley.

En Pingles Dagbok (2010)
Greg Heffley har en strålende framtid foran seg, men må først overleve den nifseste og mest ydmykende perioden i et menneskes liv: ungdomsskolen. Opplevelsen blir ikke noe lettere av at han er omgitt av idioter med hårete fregner, truserøskende bøller og en muggen ostebit som står i sentrum for en ganske utrolig historie.

En Pingles Dagbok 2 - Roderick Ruler (2011)
Nytt år. Ny dagbok. Nye regler. Etter å ha blitt kvitt virkningene av osten, begynner Greg i sjuende klasse. Han har både selvtilliten og vennene i behold, og han har dessuten fått et godt øye til Holly Hills, den nye jenta i byen. Men hjemme har ting gått over styr, særlig med storebroren Roderick. Greg kommer snart til å lære seg at det faktisk finnes noe som er enda nifsere enn ungdomsskolen - nemlig hans egen familie …

En Pingles Dagbok 3 - Hundedager (2012)
Når Gregs far (Steve Zahn) truer med å sende ham på militærskole hvis han ikke holder seg unna trøbbel, forsøker Greg på alle tenkelige måter å unngå dette. Uten særlig hell, så klart. For det første tar Greg seg vann over hodet når han later som om han jobber på den elegante klubben hvor Rowleys familie har medlemskap. Ting går ikke mye bedre på en far/sønn-campingtur med Wilderness Explorers, og i tillegg skaffer Heffleys nye hund, Sweetie, Greg enda mer trøbbel.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 37 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Devon Bostick, Peyton List, Rachael Harris, Robert Capron, Steve Zahn, Zachary Gordon
Bestillingsnummer FPHE-49156360 Serie En Pingles Dagbok

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i