Entourage - Sesong 6 (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Livet i Hollywood er litt av en berg-og-dal-bane for Vince, Eric, Drama og Turtle. Etter noen år med vekslende hell har Vince for alvor fått fart på karrieren igjen, som følge av hovedrollen i den nye filmen til Martin Scorsese. Men nå som han er tilbake på topp, kommer resten av gjengen til å gjøre suksess på egen hånd? Etter fem sesonger kan det faktisk virke som om gutta endelig er klare for å bli voksne. Eric har fått fart på karrieren som manager, Drama gjør det bra med TV-serien sin og Turtle er fortsatt sammen med Jamie-Lynn Sigler fra The Sopranos. Ari har på sin side like mye å gjøre som alltid, og assistent Lloyds ambisjoner truer med å gjøre hverdagen enda vanskeligere for kjendisagenten.

I den sjette sesongen av HBOs underholdende dramakomedie (produsert av bl.a. Mark Wahlberg) dukker det opp flere kjente fjes, blant dem 50 Cent, David Schwimmer, Bob Saget, Matt Damon og Bono.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie, Komedie Antall disker 3
Spilletid 5 timer 26 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Adrian Grenier, Jeremy Piven, Jerry Ferrara, Kevin Connolly, Kevin Dillon
Bestillingsnummer 1000159878

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende