Fatter'n (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fatter'n har det fortreffelig i livet. Han har jobb, venner og en sønn som er glad i ham. Men sønnen har en hemmelighet han kvier seg for å dele med far, så det er kanskje best om senior finner seg en kjæreste? Farvel, idyll.

Aziz har ikke en mørk tanke i verden. Han er singel, men det plager ham ikke. Hvordan kan en kvinne erstatte hans kjære hustru som døde så altfor tidlig? Nei, han gleder seg over hverdagens rutiner og at han snart skal bli bestefar. Tror han. For sønnen Sami har ikke vært ærlig. Han og kona Amanda kan ikke bli biologiske foreldre. De har bare latt som i lang tid, for Sami tør ikke fortelle fatter'n at de heller skal adoptere. Sami er redd hans tradisjonsbundne far ikke tåler slike nyheter. Men kanskje sjokket blir lettere å bære hvis fatter'n får noe annet å tenke på? Hva med en ny kvinne i livet hans, en mulig farmor til det nye barnet? Slik tenker Sami, og fatter'n er ikke helt uvillig. Men å sende en gammel enkemann ut på sjekkemarkedet får noen følger Sami ikke hadde tenkt på.

Regissør Josef Fares (Jalla! Jalla!, Kopps, Zozo) har med komedien Fatter'n laget en varm hyllest til sin egen far, hovedrolleinnehaver Jan Fares.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Bak kulissene
  • Slettede Scener

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Josef Fares Skuespillere Anita Wall, Hamadi Khemiri, Jan Fares, Jessica Forsberg, Juan Rodriguez, Nina Zanjani, Torkel Petersson
Bestillingsnummer NBDSF6388 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i