Flammen & Citronen (UK-import) (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
1944. Vi befinner oss i det okkuperte København. Mens resten av landet håper at krigen snart skal ta slutt, er motstandsbevegelsens menn ’Flammen’ (Thure Lindhardt) og ’Citronen’ (Mads Mikkelsen) Holger Danske-gruppens mest effektive våpen, under skarpt oppsyn av politisjef Winther (Peter Mygind). Når Flammen beordres til å henrette sin kjæreste, Ketty (Stine Stengade), blir han imidlertid i tvil. I kampen for landets frihet er sonene grå, og det blir vanskeligere og vanskeligere å skjelne mellom venner og fiender…

Flammen & Citronen, som tar utgangspunkt i virkelige historiske hendelser, har blitt en av dansk films største suksesser noensinne. Med sin kontroversielle og sterke historie gir filmen et helt nytt og annerledes nyansert bilde av krigen – og de fantastiske skuespillerprestasjonene og den storslåtte oppsetningen setter nye standarder som treffer noe i oss alle. Gled deg til fi lmen som har alt: tempo, nervepirrende spenning, kjærlighet og masser av action. Dette er dansk film i verdensklasse!

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 16 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Dansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Ole Christian Madsen Skuespillere Mads Mikkelsen, Stine Stengade, Thure Lindhardt
Bestillingsnummer MTDBD5462 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende