Før Det Er For Sent (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Bli med Stephen Fry, Storbritannias mest populære komiker og forfatter, på en reise i fot sporene til hans avdøde forfattervenn Douglas Adams (Haikerens guide til galaksen).

For tjue år siden la Carwardine og Adams ut på en liknende, banebrytende ekspedisjon hvor målet var å finne klodens mest truede dyrearter. Denne gangen er det Stephen Fry som er med for å se hvordan disse dyrene har klart seg i årene som har gått siden den gang, og hvilke av dem – om noen – som har overlevd.

I denne serien følger vi duoen på seks forskjellige reiser, fra Amazonas’ fuktige jungel til New Zealands snødekte fj ell, og fra utkanten av en krigssone i Sentral-Afrika til et subtropisk paradis nord i Stillehavet. Underveis leter de to etter noen av verdens snodigste, mest bemerkelsesverdige og dessverre mest utsatte dyr: Et stort, svart og søvnig dyr som i sin apati lett kan tas for å være en del av den leirete elvebredden, en papegøye med et låtrepertoar som en samling uutgitte Pink Floyd-opptak, et neshorn med fi rkantede lepper, en "drage" med dødelig spytt, et dyr like langt som et Boeing 737-fly og en skapning som ser ut som om den har spasert rett ut av et romskip.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 6 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Stephen Fry
Bestillingsnummer 36232IN Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende