Fritt Vilt - Trilogien (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Tidenes norske skrekkfilmsuksess. Denne samleboksen inneholder de tre Fritt Vilt-filmene.

Fritt Vilt (2006)
En vennegjeng drar på snowboardtur i Jotunheimen. I fjellsiden har en av dem et stygt fall og brekker beinet. Det er ingen tegn til andre mennesker og mobilene er utenfor dekning. I det fjerne skimter de et høyfjellshotell og bestemmer seg for å søke ly. Hotellet ligger tomt og stille, tydelig nedlagt for flere år siden. Telefonlinjene er døde og gjengen innser at de må tilbringe natten der. Men omgitt av fjell og natt finner de grufulle tegn på at de ikke er så alene som de trodde ...

Fritt Vilt 2 (2008)
Vinteren 2006 møtte fire ungdommer en brutal død i Jotunheimen. En ung kvinne var eneste overlevde - og nedkjølt og svak kjemper Jannicke seg tilbake til sivilisasjonen. På det lille lokale sykehuset aner personalet fred og ingen fare, men så blir den blodige og forslåtte unge kvinnen brakt inn. Litt senere våkner Jannicke til live i sykesengen. Bygget er mørklagt og ikke en levende sjel er å se. Alene lister hun seg ut i de tomme korridoren. Er marerittet likevel ikke over?

Fritt Vilt 3 (2010)
Jotunheimen, 1976. Stehøe fjellhotell er på konkursens rand etter flere mistenkelige og bisarre hendelser. Sikre på at deres sønn har noe med hendelsene å gjøre, holder vertsparet ham unna gjestene ved å sperre ham brutalt inne i kjelleren. Men en dag skjer det noe. Ti år senere har den mystiske forsvinningssaken ennå ikke sluppet taket i politimannen som etterforsket saken. Liket av gutten ble aldri funnet, ei heller foreldrene. Nå er politimannen på nytt på vei opp i fjellet. Med seg i bilen har han seks ungdommer som skal på en tilsynelatende uskyldig fjelltur - men, intetanende om hva de har begitt seg ut på, står de seks ungdommene plutselig midt i et drama som skal vise seg å få grusomme konsekvenser.
Produktfakta
Produksjonsår 2006 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Skrekk
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Arthur Berning, Ida Marie Bakkerud, Ingrid Bolsø Berdal, Johanna Mørck, Julie Rusti, Kim S. Falck-Jørgensen, Kim Wifladt, Marthe Snorresdotter Rovik, Pål Stokka, Rolf Kristian Larsen, Tomas Alf Larsen, Viktoria Winge Bestillingsnummer 1983831
Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende