From Paris With Love (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
James Reese (Jonathan Rhys Meyers) er en anonym regjeringsagent ønsker å gjøre en jobb som blir lagt merke til utover skyggene som vanligvis er åsted for hans profesjon. Drømmen blir virkelighet når han får en ny partner, den karismatiske Wax (John Travolta). Sistnevntes arbeidsmetoder er mildt sagt uortodokse: Han er frekk, breial og pågående, tar ikke et nei for et nei og har flust av kreative måter å få jobben gjort på. Takket være sin ekstreme selvsikkerhet og utstråling er han den typen CIA-agent som slipper unna med langt mer enn andre ville gjort. Reese lar seg fascinere og rive med av Wax når de to legger ut på et heseblesende antiterroroppdrag gjennom Paris' gater.

From Paris With Love er regissert av franske Pierre Morel, som også hadde regissørjobben på Taken og den originale versjonen av science fiction-thrilleren District 13. Dette er den tredje filmen han har laget sammen med Luc Besson (Leon, Nikita, Det Femte Element), som her er kreditert som produsent.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 22 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Pierre Morel Skuespillere Amber Rose Revah, John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Melissa Mars
Bestillingsnummer 1926331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende