Fullmetal Alchemist - Part 1/2 (UK-import) (BLU-RAY)

999,00 99900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
The first 27 episodes of the Japanese anime following two brothers as they try to bring their mother back from the dead with the power of alchemy. The episodes are: 'To Challenge the Sun', 'Body of Taboo', 'Mom...', 'Transmutation of Love', 'Dash! Auto-Mail', 'National Alchemist Qualification Test', 'The Night of the Chimera's Cry', 'Philosopher's Stone', 'Silver Watch of the Dog of the Military', 'Thief Siren', 'Plain of Pebbles: Part 1', 'Plain of Pebbles: Part 2', 'Flame Vs. Funeral', 'The Right Hand of Destruction', 'Ishbal Massacre', 'That Which Is Lost', 'House of the Waiting Family', 'Marcoh's Notes', 'The Genuine Truth Behind Truths', 'Guardian's Soul', 'Crimson Glow', 'Created Human', 'A Heart of Steel', 'Affixing Memories', 'Farewell Ceremony', 'Her Reason' and 'Teacher'.


  • Collectors Packaging
  • 7 Art Cards


Produksjonsår 2016 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Anime
Antall disker 3 Spilletid 11 timer 15 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Engelsk, Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk), DTS HD (Japansk), DTS HD (Engelsk), DTS HD (Japansk), DTS HD (Engelsk), DTS HD (Japansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Seiji Mizushima Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer ANI0158 Leverandør Gardners


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende