Inngår i kampanje

Gåten Ragnarok (BLU-RAY)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
I denne storslåtte norske eventyrfilmen følger vi en arkeolog som er i ferd med å løse et av de største mysteriene fra vikingtiden. Filmen huser et stjernelag av skuespillere, og i de mest sentrale rollene ser vi Pål Sverre Hagen, Nicolai Cleve Broch, Bjørn Sundquist og Sofia Helin.

Arkeologen Sigurd Svendsen (Hagen) har viet sitt liv til å løse de 1000 år gamle mysteriene fra Osebegskipets gravkammer. Når han finner spor som peker mot den største myten av alle, myten om Ragnarok, blir Sigurd besatt av tanken om at Oseberggraven skjuler svaret på opphavet til historien om vår egen undergang. En mystisk runestein med spor etter Osebergvikingene avdekkes i Finnmark og fristelsen blir for stor: Sammen med to kolleger og sine to barn legger Sigurd ut på en ekspedisjon som leder dem dypt inn i Ingen-Mannsland - et avsperret område mellom Norge og Russland.

Eventyret får en dramatisk endring når de gamle runene viser seg å få ny mening og hemmeligheten de avdekker er langt større og mer skremmende enn noen kunne drømme om. Nå må Sigurd må ta sitt livs viktigste avgjørelse: Hvor langt er han villig til å gå og hvor mye er han villig til å ofre i jakten på svaret som til slutt kan lede til deres egen undergang?

Bonusmateriale

  • Bakomfilm
  • Visuelle Effekter
  • Informasjonsfilm
  • Temasending Om Vikingtiden
  • Intervjuer

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Mikkel B. Sandemose Skuespillere Bjørn Sundquist, Julian Podolski, Maria Annette Tanderø Berglyd, Nicolai Cleve Broch, Pål Sverre Hagen, Sofia Helin
Bestillingsnummer 2162131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende