Ghost In The Shell - Stand Alone Complex: Complete 1st & 2nd Gig (UK-import) (BLU-RAY)

619,65 61965 Veil. pris 729,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
All the episodes from the first two seasons of the Japanese anime following the missions of female Section 9 agent Kusanagi (voice of Atsuko Tanaka) in a future world where man and machine have become totally integrated and cyberterrorists pose the greatest threat to society. Season 1 episodes are: 'Section-9', 'Testation', 'Android and I', 'Intercepter', 'Decoy', 'Meme', 'Idolator', 'Missing Hearts', 'Chat! Chat! Chat!', 'Jungle Cruise', 'Portraitz', 'Escape From', 'Not Equal', 'Yes', 'Machines Désirantes', 'Ag2O', 'Angel's Share', 'Lost Heritage', 'Captivated', 'Re-view', 'Eraser', 'Scandal', 'Equinox', 'Annihilation', 'Barrage' and 'Stand Alone Complex'. Season 2 episodes are: 'Reembody', 'Night Cruise', 'Cash Eye', 'Natural Enemy', 'Inductance', 'Excavation', '239Pu', 'Fake Food', 'Ambivalence', 'Trial', 'Affection', 'Selecon', 'Make-up', 'Poker Face', 'Pat.', 'Another Chance', 'Red Data', 'Trans Parent', 'Chain Reaction', 'Fabricate Fog', 'Embarrassment', 'Reversal Process', 'Martial Law', 'Nuclear Power', 'This Side of Justice' and 'Endless Gig'.


Produksjonsår 2006 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Anime Antall disker 8
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Japansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer MANB8046

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende