Gomorra (BLU-RAY)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Regissør Matteo Garrone legger ikke fingrene imellom når han skildrer den italienske mafiaens ekstreme framferd. Gomorrah er basert på Roberto Savianos internasjonale bestselger om den italienske mafiaen. Den sjokkerer med sin usentimentale skildring av voldsspiralen mellom rivaliserende gjenger utenfor Napoli, men den oppleves samtidig som autentisk.

Garrone har fjernet mye av den journalistiske dokumentasjonen fra Savianos bok (som gjør at forfatteren i dag voktes av livvakter døgnet rundt) til fordel for et tettere drama. Det er den konstante frykten rollefigurene lever under som driver handlingen ubønnhørlig framover til sin naturlige og brutale konklusjon. Garrone holder frem et råtnende stykke Europa for oss, han viser oss med enkle grep den logikken som styrer den italienske mafiaen og hvordan den gjennomsyrer italiensk samfunnsliv.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Interview with Roberto Saviano and Salman Rushdie
  • Behind the scenes documentary

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 17 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Italiensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Matteo Garrone Skuespillere Italo Renda, Maria Nazionale, Salvatore Abruzzese, Salvatore Ruocco, Simone Sacchettino, Vincenzo Altamura, Vincenzo Fabricino
Bestillingsnummer 451108 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i