Gudfaren - 3 Movie Collection (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Omfattende samleboks med alle de tre legendariske Gudfaren-filmene, regissert av Francis Ford Coppola, samt mengder av dyptpløyende bonusmateriale.

Gudfaren (1972):
I Francis Ford Coppolas episke mesterverk finner du Marlon Brando i den Oscar-belønnede rollen som patriarken i Corleone-familien. Regissør Coppola leverer en skremmende skildring av hvordan den sicilianske klanen stiger mot maktens tinder i USA, og hvordan den senere er nær ved å falle fra tronen. Hele tiden balanserer han på mesterlig vis historien mellom familielivet til Corleone-slekten og den brutale kriminelle aktiviteten familien er involvert i. Dette rå mesterverket av en film er basert på Mario Puzos bestselger, og byr på skuespillerprestasjoner som skjøt fart i karrierene til Al Pacino, James Caan og Robert Duvall. Filmen ble nominert til 11 Oscar-priser og vant tre av dem, blant annet for beste film i 1972.

Gudfaren 2 (1974):
I denne briljante oppfølgeren til den opprinnelige Gudfaren-filmen fortsetter sagaen om to generasjoner av den mektige mafiafamilien Corleone. I Gudfaren 2 forteller regissør Francis Ford Coppola to historier: om livet og karrieren til den unge Don Vito, som spilles med uhyggelig innlevelse av Robert De Niro, og om Michael (Al Pacino) som tar over som den nye Don. Ved å bruke mange av de samme talentene som var med i Gudfaren, har Coppola laget en film med overveldende slagkraft og perspektiv - utvilsomt en av de beste oppfølgerene noensinne laget. Filmen ble belønnet med totalt seks Oscar-priser, blant annet for beste film i 1974 og for Robert De Niros innsats som Don Vito.

Gudfaren 3 (1990):
En av filmhistoriens største slektskrønikere fortsetter. I Corleone-trilogiens tredje film møter du Al Pacino i rollen som familiens mektige overhode, Michael Corleone. Michael, som nå er i 60-årene, har to sterke ønsker: å gjøre familiens forretninger legitime og å finne en passende etterfølger. Den temperamentsfulle Vincent (Andy Garcia) er en sterk kandidat, men han er også den som kan forvandle Michaels håp om legitime forretninger til et blodig voldsinferno. Francis Ford Coppola regisserer Pacino, Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Mantegna og flere i denne spenningsfylte, etterlengtede filmen som tar for seg temaer som makt, tradisjon, hevn og kjærlighet. Nominert til sju Oscar-priser i 1990, deriblant for beste film.

Produktfakta
Produksjonsår 1972 Utgitt 2021
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama, Thriller Antall disker 3
Spilletid 9 timer 9 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater True HD 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Francis Ford Coppola
Skuespillere Al Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, James Caan, John Cazale, Marlon Brando, Richard Conte, Robert De Niro, Robert Duvall, Talia Shire Bestillingsnummer FP99126124
Serie Oscar-vinnere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også