Håkan Hellström - 2 Steg Från Håkan (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Håkan Hellström er av Sveriges største artister. Hvordan har han blitt påvirket av kjendisstatusen? I dokumentaren 2 Steg Från Håkan blir vi med Hellström i tiden rundt slippet av hans sjette studioalbum, 2 Steg Från Paradise (2010).

Filmskaperne Torbjörn Martin, John Boisen og Björn Fävremark følger svensken gjennom det hittil mest hektiske året av hans liv. Et år han er på alle forsider, i hver avis, i hvert talkshow og på alle kanaler. Og alle har noe å si om Håkan - han skaper overskrifter og debatt, men oppfattes samtidig som en nedtonet figur som tviholder på privatlivet og integriteten. Det er et komplekst og ofte selvmotsigende bilde som tegnes.

2 Steg Från Håkan tar oss med på en reise som viser oppstusset fra artistens perspektiv. Filmen er like mye et portrett av hvordan verden oppfatter Håkan Hellström, som et portrett av hvem han faktisk er. I publikumshavet blir vi dessuten kjent med 18 år gamle Amanda - en hengiven fan som følger sin musikalske helt på konserter og signeringer, men som likevel aldri kommer nærmere enn to skritt unna. 2 Steg Från Håkan er en helt spesiell rockedokumentar. Og samtidig en reflektert skildring av samtidens mediehysteri, idolkultur og mytedannelse.

NB: Ingen undertekster

Sporliste

  1. Musikkvideoer
  2. Trailer
  3. Intervjuer
  4. Scene som ikke kom med i filmen

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Håkan Hellström
Artist Håkan Hellström Bestillingsnummer 2072131
Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser