Hamilton 2 - Men Ikke Hvis Det Gjelder Din Datter (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En gang i tiden hadde den svenske etterretningsagenten Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) en familie. Så ble den revet fra ham i en hevnaksjon.

Når Carls 7 år gamle guddatter kidnappes, kommer alle de vonde minnene tilbake. Og når kidnappingens bakenforliggende motiv blir kjent, inntar de svenske myndighetene en passiv rolle som tvinger Hamilton til handling. Ved hjelp av internasjonale kontakter lykkes han likevel komme på sporet av de skyldige. Et politisk spill gjør at kidnapperne føler seg trygge i sitt hjemland, men de har ikke regnet med Hamilton. Sammen med noen kollegaer fra det militære planlegger han en livsfarlig redningsaksjon - men innser altfor sent hvilke enorme krefter og makter som motarbeider oppdraget.

Hamilton 2 - Men Ikke Hvis Det Gjelder Din Datter er den andre av tre filmer om den svenske etterretningsagenten med Mikael Persbrandt i hovedrollen. Filmen er regissert av Tobias Falk og basert på romanen av Jan Guillou.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Tobias Falk Skuespillere David Rintoul, John Light, Mikael Persbrandt, Steven Waddington
Bestillingsnummer BNY6030956 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende