Hamilton - I Nasjonens Interesse (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) klarer å infiltrere en internasjonal liga som har stjålet svenskenes avanserte, GPS-styrte rakettvåpen. Så utsettes ligaen plutselig for et dødelig angrep fra en gruppe veltrente leiesoldater med ukjente oppdragsgivere. Hamilton kommer seg unna massakren, men rakettene er sporløst forsvunnet. De vil om kort tid bli brukt i et attentat der en somalisk fredspolitiker skal drepes av terrorister. Samtidig kidnappes en svensk våpentekniker som havner i et somalisk fengsel. Sveriges statsminister engasjerer seg i saken og går med på å ansette et privat sikkerhetsselskap - forutsatt at en svensk observatør er med. Oppdraget tilfaller Carl Hamilton.

Hamilton plages av erkjennelsen av at årene som hemmelig agent har forvandlet han til en drapsmaskin, og han ønsker å legge fortiden bak seg. Han har møtt en ny kvinne og håper på et vendepunkt. Men en slik utvei finnes ikke i en situasjon der verdensfreden trues av korrupte politikere og krigsprofitører. Et spektakulært attentat planlegges i Stockholm, Hamilton er den eneste som kan stoppe det. Det blir et livsfarlig oppdrag som tar ham fra Somalias karrige ødemark til Beiruts gater og Stockholms skjærgård. For Hamilton må gjøre det som kreves - i nasjonens interesse.

Actionthrilleren Hamilton - I Nasjonens Interesse er basert på Jan Guillous roman med samme navn. Regien er ved Kathrine Windfeld (Flukten, Wallander), og i tillegg til Persbrandt fylles rollene av blant andre Saba Mubarak, Pernilla August, Jason Flemyng, Lennart Hjulström, Raymond Fearon og Peter Andersson.

Bonusmateriale

  • Behind The Scenes
  • Music Video - My Own Worst Enemy

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 49 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Kathrine Windfeld Skuespillere Jason Flemyng, Lennart Hjulström, Mikael Persbrandt, Pernilla August, Raymond Fearon, Saba Mubarak
Bestillingsnummer BNY6025956 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser