Hannah Og Hennes Søstre (BLU-RAY)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Breddfull av latter, tårer og diskré skjønnhet er denne filmen en fantastisk oppsummering av Woody Allens karriere. Den vant tre Oscar-priser, og med en suveren, stjernespekket rolleliste forteller Allen historien om tre uforglemmelige kvinner ved å bruke sitt største følelsesmessige register og aller bredeste lerret med mesterlig letthet.

Hannah (Mia Farrow) er den eldste datteren til foreldre fra showbransjen. Hun er en hengiven hustru, kjærlig mor og vellykket skuespillerinne. Som lojal støttespiller for de to ørkesløse søstrene Lee (Barbara Hershey) og Holly (Dianne Wiest) er hun også den emosjonelle ryggraden i en familie som ser ut til å avsky og trenge stabiliteten hennes like sterkt. Men da hennes perfekte verden blir ødelagt av søskenrivalisering, begynner hun å forstå at hun er like fortapt som alle andre. For å finne seg selv må hun velge mellom en uavhengighet familien hennes ikke kan leve med og en familie hun ikke kan leve uten.

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Woody Allen Skuespillere Barbara Hershey, Carrie Fisher, Dianne Wiest, Lloyd Nolan, Maureen O'Sullivan, Max Von Sydow, Mia Farrow, Michael Caine, Woody Allen
Bestillingsnummer MGMV128490BR Leverandør Import

Anmeldelser