Happy Feet 2 (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det oppstår problemer for keiserpingvinen og steppekongen Mumble når det viser seg at sønnen Erik ikke kan danse. Erik har ikke lyst til å lære seg det heller, og legger i stedet ut på egne eventyr. Her får han møte den mektige Sven - en pingvin som kan fly!

Mumle skjønner at han ikke lenger duger som Eriks forbilde, og situasjonen forverrer seg når verden rystes av mektige krefter. Alt fra små krill til store elefantseler må kjempe sammen i fellesskap for å redde Antarktis. Og når Mumle samler hele pingvin-nasjonen og all verdens fantastiske skapninger, kan det faktisk hende at unge Erik lærer ett og annet om mot …

Animasjonsventyr nummer to om Mumble og de andre pingvinene er, i likhet med originalen Happy Feet, regissert av George Miller. De engelske stemmene leveres av blant andre Elijah Wood, Robin Williams Hank Azaria, Brad Pitt, Matt Damon, Pink, Sofía Vergara, Common og Hugo Weaving, mens det norske lydsporet kan by på Isak Aas Lindmo, Yousef Hjelde El Mofty, Mathilde Storm, Benjamin Helstad, Benedikte Kruse, Christian Skolmen og Henrik Thodesen.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Barn, Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør George Miller Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer WHV1000168081BR Serie Happy Feet
Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie