Harry Potter And The Deathly Hallows - Parts 1 & 2 (UK-import) (Blu-ray 3D + Blu-ray)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
i>Harry Potter Og Dødstalismanene - Del 1 begynner med at Harry, Ron og Hermine legger ut på et farlig oppdrag for å finne og ødelegge hemmeligheten bak Voldemorts udødelighet - de onde malacruxene. Uten veiledning fra lærerne, eller for den saks skyld beskyttelse fra rektor Humlesnurr, må de tre vennene mer enn noen gang stole på hverandre. Men det er mørke krefter blant dem, krefter som truer med å rive samholdet i filler.

Samtidig har trollmannsverdenen blitt et farlig sted for alle fiender av Mørkets fyrste. Den lenge fryktede krigen er i gang, og Voldemorts dødsetere tar kontroll over både Magidepartementet og Galtvort. De terroriserer og arresterer alle som våger og yte motstand, men har ennå ikke fanget trofeet som Voldemort mest av alt ønsker seg. Nærmere bestemt Harry Potter. Den utvalgte har blitt den jagede, nå som dødseterne leter etter Harry med ordre om å ta ham med til Voldemort - i live.

Denne syvende og nest siste filmen om den unge trollmannen Harry Potter er regissert av David Yates, som også sto bak suksessene Harry Potter Og Føniksordenen og Harry Potter Og Halvblodsprinsen.

En æra er over. Dette er slutten - og den må bare sees. Harry Potter og Dødstalismanene - Del 2 er det aller siste eventyret i den massivt suksessfulle filmserien om den unge trollmannen Harry Potter, bygget på de verdenskjente bøkene skrevet av J.K. Rowling.

I denne episke finalen er det store oppgjøret i anmarsj. Kampen mellom de gode og onde kreftene i en verden av trolldom og magi er uunngåelig. Viljen til å gå seirende ut av bataljen er enorm, og på begge sider hersker usikkerheten. Og når Harry rykker nærmere og nærmere den fryktede kampen mot Voldemort, ligger det an til at han selv som må gjøre det ultimate offer …

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2012
Format Blu-ray 3D + Blu-ray Sone Sone B - Import
Sjanger Fantasy Antall disker 2
Spilletid 4 timer 40 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør David Yates
Skuespillere Alan Rickman, Clemence Poesy, Daniel Radcliffe, Domhnall Gleeson, Emma Watson, Evanna Lynch, Helena Bonham Carter, Michael Gambon, Ralph Fiennes, Rupert Grint, Warwick Davis Bestillingsnummer 1000335974
Serie Harry Potter Leverandør Gardners

Anmeldelser