Harry Potter Og Halvblodsprinsen (6) - Special Edition (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Fyrst Voldemort strammer sitt grep om både gompe- og trollmannsverdenene, og Galtvort er ikke lenger noe trygt sted å oppholde seg. Harry mistenker at farene kan lure til og med inne på slottet, men Humlesnurr er mer opptatt av å forberede ham på den nært forestående siste kampen. Sammen jobber de for å finne svakheten i Voldemorts forsvarsverk, og med dette for øye rekrutterer Humlesnurr sin gamle venn og kollega Horatsion Snilehorn, som han tror sitter på viktig informasjon. 

Selv om det avgjørende oppgjøret raskt nærmer seg, blomstrer romantikken for Harry, Ronny, Hermine og klassekameratene deres. Det er kjærlighet i luften, men farer i vente, og Galtvort vil kanskje aldri bli det samme igjen. 

Den sjette Harry Potter-filmen i rekken er mørk, spennende og tidvis riktig så morsom, og bør gi de utallige Potter-fansene der ute full valuta for pengene både hva historie og effekter angår. Britiske David Yates har regien, som han også hadde den på forgjengeren Harry Potter Og Føniksordenen (2007).

Bonusmateriale
  • Creating The World Of Harry Potter Part 6: Magical Effects
  • Additional Special Features Included
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2016
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Familie, Fantasy Antall disker 2
Spilletid 2 timer 33 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater True HD 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør David Yates
Skuespillere Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Julie Walters, Maggie Smith, Michael Gambon, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Tom Felton, Warwick Davis Bestillingsnummer 1000615099
Serie Harry Potter, Oscarnominert, SF Kids