Harry Potter: The Complete 8-Film Collection (UK-import) (4K Ultra HD + Blu-ray)

1 759,20 1 75920 Veil. pris 2 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Beskrivelse
NB! Er ikke tekstet på norsk, og har kun engelsk tale.

Eventyrlig samleboks med alle de åtte filmene om den unge trollmannen Harry Potter, basert på J.K. Rowlings bestselgende bøker.

Harry Potter Og De Vises Stein:
Foreldreløse Harry får et nytt liv når han kommer inn på trollmannsskolen Galtvort. Her oppdages snart det magiske arret i pannen hans, og det synes klart at gutten er eslet til noe stort.

Harry Potter Og Mysteriekammeret:
Dette skoleåret ved Galtvort byr på snakkende edderkopper og brev som brøler, og Harrys urovekkende evne til å snakke med slanger skaper splid mellom ham og vennene hans. Når en blodig innskrift på veggen forkynner at "mysteriekammeret er åpnet", blir det for alvor farlig.

Harry Potter Og Fangen Fra Azkaban:
Det er Harrys tredje år på Galtvort. Sirius Svart er ute etter den unge trollmannen, sjeleslukende desperanter kretser truende over skolen, mens en tilhenger av den avskyelige Han-du-vet lurer innenfor slottets murer. Og Harry vil bli tvunget til å konfrontere dem alle.

Harry Potter Og Ildbegeret:
Når Harrys navn trekkes fra ildbegeret, må han delta i en tøff kamp om ære mellom tre trollmannsskoler. Men siden han aldri meldte seg på turneringen selv, hvem var det da som gjorde det? Denne må Harry kjempe mot en fryktinngytende drage, olme vanndemoner og en forhekset labyrint, bare for å oppdage at han befinner seg i fyrst Voldemorts jerngrep.

Harry Potter Og Føniksordenen:
Mange i trollmannssamfunnet tror at Harrys nylige konfrontasjon med onde fyrst Voldemort er en løgn, og hans integritet trekkes i tvil. Et møte med desperanter, der fetter Dudleif havner i fare, fører til en høring i Magidepartementet. Enda verre er det at magiminister Kornelius Bloeuf har utnevnt en ny lærer i forsvar mot svartekunster - den manipulerende Venke Dolorosa Uffert.

Harry Potter Og Halvblodsprinsen:
Fyrst Voldemort strammer sitt grep, og Galtvort er ikke lenger noe trygt sted å oppholde seg. Harry mistenker at farene kan lure til og med inne på slottet, men Humlesnurr er mer opptatt av å forberede ham på den nært forestående, siste kampen. Det avgjørende oppgjøret nærmer seg raskt, men kjærligheten blomstrer likevel - selv om Galtvort kanskje aldri vil bli som før.

Harry Potter Og Dødstalismanene - Del 1
Filmen begynner med at Harry, Ron og Hermine legger ut på et farlig oppdrag for å finne og ødelegge hemmeligheten bak Voldemorts udødelighet - de onde malacruxene. Uten veiledning fra lærerne, eller for den saks skyld beskyttelse fra rektor Humlesnurr, må de tre vennene mer enn noen gang stole på hverandre. Men det er mørke krefter blant dem, krefter som truer med å rive samholdet i filler.

Harry Potter Og Dødstalismanene - Del 2
I denne episke finalen er det store oppgjøret i anmarsj, og kampen mellom de gode og onde kreftene i en verden av trolldom og magi er uunngåelig. Viljen til å gå seirende ut av bataljen er enorm, og på begge sider hersker usikkerheten.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sone B
Sjanger Familie Antall disker 16
Spilletid 19 timer 39 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alan Rickman, Brendan Gleeson, Daniel Radcliffe, Emma Thompson, Emma Watson, Gary Oldman, Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Kenneth Branagh, Maggie Smith, Michael Gambon, Ralph Fiennes, Richard Harris, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Timothy Spall, Tom Felton
Bestillingsnummer 1000724739 Serie Harry Potter, Oscarnominert