Inngår i kampanje

Hjelp, Det Er Juleferie! (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Clark Griswold (Chevy Chase) sverger at denne juleferien skal bli den "morsomste, mest tradisjonsrike familiejulen noensinne" - og før noen får sunget "Glade jul" har han fylt huset med hylende dårskap. Man tror det ikke før man ser det: 25.000 lys på taket, en eksploderende kalkun på spisestuebordet og en elitetropp klar til beleiring rett utenfor stuedøra.

Den evige julefavoritten Hjelp, det er juleferie! fra 1989 er spekket med humor, varme og ren og skjær galskap. Chevy Chase er uforglemmelig i rollen som den elskelige og optimistiske - men til syvende og sist temmelig håpløse - familiefaren Clark, omgitt av komiske skuespillere som Beverly D'Angelo, Randy Quaid, Julia Louis-Dreyfus, Juliette Lewis, Johnny Galecki, William Hickey og Diane Ladd. Manuset er skrevet av legendariske John Hughes, som også sto bak filmer som The Breakfast Club og Skulk Med Stil.

NB: Kun engelske undertekster
Produktfakta
Produksjonsår 1989 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familie, Jul
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 37 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Jeremiah S. Chechik Skuespillere Beverly D'Angelo, Chevy Chase, Randy Quaid
Bestillingsnummer 1000084898 Serie Hjelp VI Må På Ferie