Hjelp, Vi Er I Filmbransjen (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Med tre dårlige venner, én dårlig ide og ti millioner kroner som definitivt ikke er hans, går Glenn i gang med å lage spillefilm. Alt dette fordi han prøver å imponere ei dame. Egentlig skulle han ha stoppet før, de skulle jo bare arrangere en falsk audition for å skaffe seg de fineste damene i byen. Men det ene ledet til det andre, og nå lander snart filmstjernen Peter Stormare på Gardermoen for å spille superskurken.

Glenn og gutta må faktisk lage filmen. Det eneste problemet er at de ikke aner hva de holder på med ...

Hjelp, Vi Er I Filmbransjen er en romantisk komedie i beste Hollywood-tradisjon. Rollelista er dessuten stjernespekket, med en god miks av gjengen bak Torsdag Kveld Fra Nydalen og folk fra NRKs komediesuksesser - lett krydret med kjente fjes fra inn og utland, enten i nye roller eller som seg selv. Filmen er regissert av Nini Bull Robsahm (manusforfatter, skuespiller og produsent på Rovdyr) og Patrik Syversen (Rovdyr, Prowl).

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Nini Bull Robsahm Skuespillere Christian Rubeck, Jenny Skavlan, Jeppe Laursen, Julia Schacht, Lasse Valdal, Peter Stormare, Pia Tjelta, Stig Frode Henriksen
Bestillingsnummer B-5104 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende