Inngår i kampanje
  • Mix & Match - 3 for 250,-

Hjem Til Jul (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Mørket har senket seg og snøen har lagt et lunt teppe over den vesle bygda Skogli. Det er julaften og menneskene forbereder seg til julefeiring, men i skinnet fra nordlyset er det fortsatt noen som strever med å finne veien hjem.

Pappaen som nektes å være sammen med barna sine, flykningene som ikke har noe sted å gjøre av seg, mannen som har lovet elskerinnen å forlate familien sin, legen som ikke har tid til å få barn. Noen har forsonet seg med sitt eget liv, mens andre lever i dyp frustrasjon. Flyktige møter og overraskende løsninger blandes med tragedie og humor når enkelte av historiene krysser hverandre. Hjem Til Jul er en moderne julefortelling om tilgivelse og håp, og om å finne veien hjem. Helt hjem.

Hjem Til Jul er basert på Levi Henriksens novellesamling Bare mjuke pakker under treet fra 2005. Skuespillerensemblet omfatter både norske og internasjonale aktører, som Trond Fausa Aurvåg, Fridtjof Såheim, Reidar Sørensen, Ingunn Beate Øyen, Nina Andresen Borud, Tomas Norström, Joachim Calmeyer, Kai Remlov), Cecilie Mosli, Igor Necemer, Nina Zanjani, Henriette Steenstrup, Gard Eidsvold, Robert Skjærstad og forfatter Levi Henriksen.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama, Jul
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Bent Hamer Skuespillere Arianit Berisha, Fridtjov Såheim, Gard Eidsvold, Henriette Steenstrup, Joachim Calmeyer, Nina Andresen Borud, Robert Skjærstad, Trond Fausa Aurvaag
Bestillingsnummer 76NSB8800244SM Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i