How I Met Your Mother - Sesong 4 (BLU-RAY)

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Kvinnebedåreren Barney kan ikke fatte hvorfor han har - skrekk og gru - utviklet ekte følelser for Robin, hvis TV-karriere er i trøbbel. Marshall og Lily sliter med å holde lidenskapen i live, nå som de er godt gift og i ferd med å bli voksne på ordentlig. Og så er det hovedpersonen Ted, den uhelbredelige romantikeren som har sine egne problemer i forholdet til forloveden Stella. Kjærligheten er i det hele tatt innmari komplisert for vennegjengen, så det er godt de også har andre ting å bruke tiden på - for eksempel en liste over kanadiske sex-handlinger, Barneys forsøk på å sjekke forkledd som en 80-åring, mengder av intervensjoner (deriblant en intervensjon-intervensjon) og Den nakne mannen.

How I Met Your Mother er den komiske historien om Ted, en ung arkitekt i New York. Gjennom en rekke tilbakeblikk får vi servert den hysterisk uforutsigbare historien om hvordan han traff kvinnen i sitt liv, og dermed gikk fra de ensliges verden - fylt av sjekkereplikker, tilfeldig sex og diverse hindringer - til et fast forhold. Hovedrollen som Ted spilles av Josh Radnor, mens vi blant de øvrige skuespillerne finner Jason Segel (Dumpet Av Sarah Marshall og I Love You, Man), Alyson Hanningan (American Pie, Buffy), Neil Patrick Harris (Harold & Kumar-filmene, Starship Troopers) og Cobie Smulders.

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • Season 3 Recap
  • Music Video: Barney Stinson - "That Guy's Awesome"
  • Eriksen's Fight Club
  • Gag Reel
  • A Night With Your Mother (Academy of Television Arts & Sciences Panel Discussion)

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 11 timer 18 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Alyson Hannigan, Bob Saget, Cobie Smulders, Jason Segel, Josh Radnor, Neil Patrick Harris Bestillingsnummer FOX2260951BR
Serie How I Met Your Mother Leverandør Import

Anmeldelser