Hypnotisøren (BLU-RAY)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den svenske krim-thrilleren Hypnotisøren er bygget på romanen med samme navn, en av de aller største svenske boksuksessene etter Millennium-trilogien.

Kriminaletterforsker Joona Linna (Tobias Zilliacus) sitter på et vitne som på mirakuløst sett overlevde den grusomme nedslaktingen av en familie i ett rekkehus utenfor Stockholm. Vitnet, familiens 15-årige sønn, svever mellom liv og død. Han kan ikke avhøres med vanlige metoder.

Samtidig er familiens eldste datter sporløst forsvunnet. Trolig er noen ute etter å utrydde hele familien, og Joona Linna frykter at datteren vil bli morderens neste offer. I sin kamp mot klokken overtaler Linna den omstridte hypnotisøren Erik Bark (Mikael Persbrandt) til å forsøke å nå frem til det overlevende vitnet gjennom hypnose. Når Erik sier ja, bryter han sitt gamle løfte om aldri mer å hypnotisere, og en livsfarlig reise inn i underbevissthetens bunnløse mørke er ved sin start.

Hypnotisøren er basert på Lars Keplers bestselgende debutroman fra 2009 (senere ble det kjent at Kepler var et pseudonym for forfatterparet Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril). For regien står Lasse Hallström (Mitt Liv Som Hund, Hva Er Det Med Gilbert Grape?, Siderhusreglene og Sjokolade). Hypnotisøren ble valgt ut som Sveriges kandidat til Oscar-utdelingen i 2013.

Bonusmateriale

  • Bakomfilm
  • Slettede Scener
  • Intervjuer

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Lasse Hallström Skuespillere Lena Olin, Mikael Persbrandt, Tobias Zilliacus
Bestillingsnummer 460459 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i