I Love You Phillip Morris (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Steven Russel (Jim Carrey) er lykkelig gift med Debbie (Leslie Mann), organist i nabolagets kirke og arbeider i den lokale politistyrken, helt til en bilkollisjon fremprovoserer en total og dramatisk revurdering av hans liv.

Steven er homofil og bestemmer seg for å leve livet fullt ut - samme hva det måtte koste, selv om det betyr å bryte loven. Stevens nye, ekstravagante livsstil inneholder svindel og bedrageri, og etter hvert også et opphold i fengsel. Her møter han den sensitive og elskverdige Phillip Morris (Ewan McGregor). Steven gjør det til sin livsoppgave å få Phillip ut av fengsel og å tjene gode penger, slik at de to kan få realisert drømmen om å bygge opp et perfekt liv sammen. Det sterke engasjementet får Steven til å prøve - overraskende ofte med suksess - det ene umulige bedrageriet etter det andre.

I Love You Phillip Morris er en morsom og provokativ svart komedie om hva som kan skje når rettsystemet, en freidig fyr og den udødelige kjærligheten kræsjer inn i hverandre. Historien bygger på en sann historie fortalt av kriminalreporteren Steve McVicker i boka med samme tittel som filmen. Filmen er skrevet og regissert av Glenn Ficarra og John Requa, manusforfatterne av den kulterklærte komedien Bad Santa.

Denne filmen slippes også i en DVD+Blu-ray kombo utgave.

Bonusmateriale

  • Making of
  • Interviews

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Glenn Ficarra / John Requa Skuespillere Ewan McGregor, Jim Carrey, Leslie Mann, Rodrigo Santoro
Bestillingsnummer E1E51244 Leverandør Gardners

Anmeldelser