In The Loop (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
In The Loop er en styggmunnet komedie som spiller på fiktive hendelser for å skape et univers som er skremmende velkjent: USAs president og den britiske statsministeren klør i fingrene etter å gå i krig, men ikke alle er enige i at det er så lurt. Den amerikanske generalen Miller (James Gandolfini) er en av dem, Storbritannias utenriksminister Simon Foster (Tom Hollander) en annen. Når den rolige ministeren allikevel og midt i beste sendetid uforvarende støtter krigen havner han umiddelbart i det nådeløse søkelyset til Malcolm Tucker, statsministerens aggressive terrier av en PR-sjef. Før han vet ordet av det er britene i Washington, hvor diplomatiske forbindelser kolliderer med mediestrateger fra begge sider av Atlanteren - og Fosters sleivete kommentar raskt utløser et skred av konflikter.

Regissør Armando Iannucci blander her det beste fra den klassiske britiske humortradisjonen med de skarpeste og mest intelligente elementene fra den amerikanske situasjonskomedien. Filmen springer ut av BBC-serien The Thick Of It, men i motsetning til hva som vanligvis er tilfelle når man flytter fjernsynshumor opp på det store lerretet er ikke tempoet i In The Loop noe lavere enn hva vi er vant med fra frekke TV-serier som The Office, 30 Rock og It's Always Sunny In Philadelphia. Dette er rett og slett komedie på uvanlig høyt nivå.

NB! Kommer uten undertekster.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Audio commentary with cast & director
  • Interviews
  • Script to Scene Comparison
  • Webisodes

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Komedie
Antall disker 1 Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Armando Iannucci
Skuespillere Anna Chlumsky, David Rasche, James Gandolfini, Peter Capaldi, Steve Coogan, Tom Hollander Bestillingsnummer OPTBD1562
Serie The Thick Of It Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i