Incendies (UK-import) (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Når Jeanne og Simon Marwan får lest opp testamentet etter sin mor, Nawal, blir tvillingene overrasket av to konvolutter - moren ber dem finne faren de trodde var død, og en bror de ikke visste eksisterte.

I denne gåtefulle arven ser Jeanne nøkkelen til morens depresjon og uforklarlige stillhet under de siste ukene av hennes liv, og drar fra Canada til Midtøsten for å grave i en familiehistorie hun vet nesten ingenting om. Simon er på sin side uberørt av det morens psykologiske spill. Men kjærligheten han føler for søsteren er sterk, og han hjelper til med å søke i forfedrenes hjemland - på jakt etter en Nawal som er svært forskjellig fra den moren de kjente.

Med notarius Lebels hjelp setter tvillingene sammen historien om kvinnen som brakte dem til verden. Underveis oppdager de en tragisk skjebne, men også motet til en eksepsjonell kvinne.

Oscar-nominerte Nawals Hemmelighet er basert på teaterstykket ved samme navn, skrevet av Wajdi Mouawad. Filmen er en dypt bevegende fortelling som bringer ekstremisme og vold i dagens verden til et tydelig personlig nivå, og viser det kraftige og poetiske ved viljen til å overleve.

NB: Kun engelske undertekster

Bonusmateriale

  • Interview with Director Denis Villeneuve
  • Q&A with Director Denis Villeneuve

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger Thriller Antall disker 1
Spilletid 2 timer 6 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Arabisk), DTS HD (Fransk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Denis Villeneuve
Skuespillere Lubna Azabal, Maxim Gaudette, Mélissa Désormeaux-Poulin, Rémy Girard Bestillingsnummer TFB009
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i