Inception (4K Ultra HD + Blu-ray)

269,00 26900 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En uvanlig blockbuster: Den Oscar-vinnende science fiction-thrilleren Inception er kommersiell og kompleks, underholdende og intelligent, publikumsfavoritt og kritikervinner. Regissør Christopher Nolans første film siden Batman: The Dark Knight er smart, innovativ og spennende. Og nærmest umulig å forklare for de som ikke har sett den ...

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) er den absolutt beste tyven innen den farlige kunsten å stjele verdifulle hemmeligheter fra dypet av underbevisstheten, i drømmetilstand, når hjernen er på sitt mest sårbare. Cobbs evner har gjort ham ettertraktet i denne makeløse verdenen av industrispionasje, men den har også gjort ham til en internasjonal rømling og kostet ham alt han har kjært. Nå får Cobb sjansen til å utføre en siste jobb som kan gi ham livet tilbake, men bare hvis han makter det nesten umulige: å foreta en "inception". I stedet for å stjele en idé, skal Cobb og hans lag av eksperter gjøre det motsatte - de skal plante en. Lykkes de, kan de ha begått det perfekte lovbruddet. Men verken ekspertise eller grundig planlegging kan forberede teamet på møtet med personen som synes å kjenne alle sinnrike detaljer i den mesterlige planen. En person som bare Cobb kunne forutsett.

DiCaprio er strålende som den kompliserte Cobb, mens Ellen Page (Juno) imponerer som Ariadne, den nye rekrutten til ekspertteamet. De øvrige rollene fylles av blant andre Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Ken Watanabe, Cillian Murphy, Tom Berenger, Marion Cotillard, Pete Postlethwaite og Michael Caine. Filmen ble i 2011 nominert til åtte Oscar-priser, hvorav den stakk av med fire (blant annet for beste foto og beste spesialeffekter).
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Utgitt 2017
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 2 timer 29 minutter
Aldersgrense 15 Lydformater Dolby Atmos (Engelsk), DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Bestillingsnummer FP93175070
Serie Oscar-vinnere
Video

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i