Innsiden Ut (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Har du noen gang lurt på hva som foregår inne i hodene på folk? Disney Pixars nye originale film Innsiden Ut våger seg inn i hjernen for å finne det ut.

I Hovedkvarteret - kontrollsenteret i den 11-årige Rileys hjerne - jobber de fem Følelsene veldig hardt, med den muntre optimisten "Glede" i spissen som har som oppgave å sørge for at Riley forblir lykkelig. "Frykt" tar seg av sikkerheten, "Sinne" sørger for at alt er rettferdig, og "Avsky" hindrer at Riley blir forgiftet, både fysisk og sosialt. "Sorg" er ikke helt sikkert på hva hennes rolle er, og ærlig talt er det ingen av de andre som er det heller.

Når Rileys familie flytter til en skremmende, ny by, er de fem Følelsene straks på saken og ivrige etter å hjelpe henne gjennom den vanskelige overgangen. Men når Glede og Sorg utilsiktet blir dratt dypt inn i Rileys sinn, og samtidig tar med seg noen av hennes kjerneminner, må Frykt, Sinne og Avsky motvillig ta kontrollen. Glede og Sorg må våge seg gjennom ukjente steder som Langtidsminne, Fantasiland, Abstrakte Tanker og Drømmeproduksjoner AS, i et desperat forsøk på å komme seg tilbake til Hovedkvarteret, og til Riley.

Bonusmateriale

  • Kortfilm: Lava
  • Kommentarspor med regissøren Pete Docter, medregissøren Ronnie Del Carmen og produsenten Jonas Rivera
  • Kortfilm: Rileys første date
  • Veier til Pixar: Kvinnene i Innsiden Ut
  • Blandede følelser

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 6 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Norsk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Pete Doctor Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer BNY6041856 Serie Innsiden Ut, Pixar
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i