Intet Nytt Fra Vestfronten (1979) (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tyskland 1914. Første Verdenskrig har begynt. Beruset av naive drømmer om ære og heltedåd ankommer unge menn til vestfronten- helvetes forgård. En krig som skulle gjøre gutter til menn. Og menn til dekorerte helter. Men virkeligheten slår tilbake med full kraft, midt i den brennende slagmarken mellom endeløse skyttergraver.

Intet nytt fra Vestfronten anses av mange for å være en av verdens fremste krigsskildringer. Aldri før hadde noen våget å skildre krigens lidelser så nakent og kompromissløst. Forfatteren Remarque ble utvist fra sitt hjemland Tyskland når den kontroversielle boken kom ut. Den prisbelønte filmatiseringen av Oscar- vinner Delbert Mann, regnes for å være en av de beste filmene om første verdenskrig.

Produktfakta

Produksjonsår 1979 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Delbert Mann Skuespillere Dai Bradley, Donald Pleasence, Ernest Borgnine, Ian Holm, Mark Elliott, Patricia Neal, Richard Thomas
Bestillingsnummer N7159 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende