Iron Sky (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I løpet av andre verdenskrig gjorde det tredje rikets vitenskapsmenn et teknologisk gjennombrudd som lot dem rømme fra jorden etter nederlaget i 1945. Fra en hemmelig base i Antarktis tok de første nazi-romskipene av for å grunnlegge militærbasen "Schwarze Sonne" på baksiden av månen. Basens formål var å bygge en sterk invasjonsflåte for så å returnere og ta verdensherredømme, og i løpet av 70 år har de konstruert et gigantisk fort med en enorm armada av UFO-er.

I 2018 finner den første amerikanske månelandingen siden 70-tallet sted. Når den amerikanske astronauten James Washington lander litt for nære den nazistiske militærbasen på månen, innser nazilederen at tiden er inne for å returnere til jorden. Det 4. riket må handle, og verden går sakte mot sin undergang.

Iron Sky er en svart science fiction-komedie, en finsk-tysk-australsk co-produksjon laget ved hjelp av fans og sosiale nettverk. Prosjektets tilhengere har bidratt med ideer og innhold gjennom plattformen "wreckamovie", samt med penger gjennom såkalt "crowdfunding" - en million euro av det samlede budsjettet kommer fra nettopp fansen. Filmmusikken er laget av Laibach.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Timo Vuorensola Skuespillere Christopher Kirby, Götz Otto, Julia Dietze, Udo Kier
Bestillingsnummer NO1343388 Leverandør Euforia Film AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i