Jeg Har Elsket Deg Så Lenge (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Léa (Elsa Zylberstein) har jobb, mann, to barn, svigerfar og husholderske. Ut av fengsel og inn i livet hennes kommer plutselig søsteren Juliette (Kristin Scott Thomas). Om hun er fåmælt tar hun likevel mye plass, og det er ikke lenge før det usagte overdøver alt annet.

Femten år bak murene var straffen for Juliettes forbrytelse. Når hun nå kommer ut, har søsteren Léa tilbudt henne å bo hos seg og sin familie. Døtrene er glade for plutselig å få ei ny tante, men mannen er litt mer skeptisk til å ha en fengselsfugl i huset. Ikke minst på grunn av hva svigerinnen ble dømt for. Juliette sier lite, og de som vet noe våger knapt spørre. De gangene Juliette må avsløre hva hun har gjort, blir hun møtt med enten sjokkert avsky eller lattermild vantro. Likevel må hun på et vis komme tilbake arbeidslivet, familielivet og det sosiale livet.

En film som handler så mye om det som ikke blir sagt som Jeg Har Elsket Deg Så Lenge gjør, må holde kortene tett til brystet. Vi som ser på forstår at Juliettes forbrytelse var alvorlig, men får ikke vite hva hun gjorde før langt ute i filmen. Hva som faktisk lå bak ugjerningen blir ikke klart før helt til slutt. Kristin Scott Thomas gir et følsomt og troverdig portrett av en kvinne med spesielt tung bagasje, og viser med sitt nyanserte spill stor innsikt i menneskets vesen. Det er ikke noen mindre krevende oppgave å skulle spille Léa, men Elsa Zylberstein klarer det med glans. Dette er for øvrig romanforfatter og litteraturprofessor Philippe Claudels debut som regissør.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Philippe Claudel Skuespillere Claire Johnston, Elsa Zylberstein, Frederic Pierrot, Kristin Scott Thomas, Laurent Grevill, Serge Hazanavicius
Bestillingsnummer N7032 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i