Journey 2 - The Mysterious Island (UK-import) (Blu-ray + DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne actionfylte eventyfilmen for hele familien er oppfølgeren til Reisen Til Jordens Indre fra 2008. I hovedrollene møter vi Josh Hutcherson fra The Hunger Games i samspill med blant andre The Rock, Michael Caine, Vanessa Hudgens og Luis Guzman.

Unggutten Sean (Josh Hutcherson) mottar et kodet nødsignal fra en mystisk øy som ikke finnes på kartet. Signalet skal vise seg å komme fra et sted med merkelige skapninger og arter, fjellkjeder av gull, dødelige vulkaner og mer enn én stor hemmelighet.

Seans nye stefar Hank (Dwayne Johnson) prøver å overtale Sean til å bli hjemme. Men når han innser at Sean er ustoppelig, velger han å bli med på reisen til stedet hvor nødsignalet kom fra. Sammen med en helikopterpilot (Luis Guzman) og hans vakre, viljesterke datter (Vanessa Hudgens) drar de for å finne øya, å redde den nødlidende og å komme seg langt vekk før vulkanens flodbølger legger alt under vann og begraver øyas skatter for alltid.

Bonusmateriale

  • Are You Strong Enough To Survive Mysterious Island? - Interactive Map
  • Gag Reel
  • Deleted Scenes

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B - Import Sjanger Familiefilm
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Brad Peyton Skuespillere Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Kristin Davis, Luis Guzman, Michael Caine, Vanessa Hudgens
Bestillingsnummer 1000276033 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende