Joy (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Storfilmen Joy er inspirert av den legendariske businesskvinnen Joy Mangano, en oppfinner og entreprenør som grunnla en mektig familiebedrift og imperium. Over fire tiår følger vi Joy (Jennifer Lawrence), som går fra å være en hardtarbeidende alenemor som forsøker å få endene til å møtes for sin nesten-ødelagte familie. Dreven av å oppfinne, og samtidig ta vare på dem rundt henne, opplever hun svik og forræderi på veien mot å realisere sine drømmer. Joy følger i hælene på regissør David O. Russell sine tidligere suksesser: The Fighter, Silver Linings Playbook og American Hustle, som seg i mellom har fått 25 Oscar-nominasjoner.Som hans tidligere filmlanseringer, trosser Joy sjangeren og forteller en historie om familie, lojalitet og kjærlighet.
Produktfakta
Produksjonsår 2015 Utgitt 2016
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 2 timer 4 minutter Aldersgrense 6
Undertekster Norsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør David O. Russell
Skuespillere Bradley Cooper, Diane Ladd, Édgar Ramírez, Isabella Rossellini, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Virginia Madsen Bestillingsnummer FP99164092
Serie Oscarnominert
Bonusmateriale
  • Joy, Strength and Perseverance
  • Jennifer Lawrence and David O. Russell Times Talk with Maureen Dowd

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende