Juleblod (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Så sikkert som at vinter kommer etter høst, slår en beryktet seriemorder til på juleaften. Han blir derfor omtalt som Nissen, og har rammet Norges utstrakte land hver julaften i over 13 år. Nå nærmer det seg jul igjen, og etterforskerne Thomas Rasch (Stig Henrik Hoff) og Terje Hansen (Sondre Krogtoft Larsen) må kjempe mot klokken for å komme Nissen i forkjøpet før han slår til igjen. Samtidig har en vennegjeng samlet seg i Nord-Norge for å feire jul sammen, lykkelig uvitende om at en gal nisse er på frifot.

Juleblod er regissert av Reinert Kiil (Huset, Hora), som har hentet inspirasjon fra klassiske etterforskningsthrillere, 80-tallsslashere og John Carpenter, og resultatet er en spinnvill grøsserkomedie ulik noe annet som har blitt produsert på norsk jord.

Produktfakta
Produksjonsår 2017 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Jul Antall disker 1
Aldersgrense 15 Lydformater DTS HD (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Reinert Kiil
Skuespillere Frank Kjosås, Haddy Jallow, Julia Schacht, Jørgen Langhelle, Karoline Stemre, Sigmund Sæverud, Sondre Krogtoft Larsen, Stig Henrik Hoff Bestillingsnummer AWE5100NBD

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i