Justified - Sesong 1 (BLU-RAY)

77,40 7740 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Krim, noir, drama og moderne western: Den gnistrende gode FX-serien Justified er basert på bøker av den amerikanske forfatteren Elmore Leonard, med Timothy Olyphant (Deadwood) og Walton Goggins (The Shield) i hovedrollene. 

Etter at han skjøt ned en leiemorder med bånd til et narkokartell, blir Deputy U.S. Marshal Raylan Givens (Olyphant) sporenstreks sendt fra solfylte Miami og tilbake til landsbygda i hjemstaten Kentucky. Der får han i oppgave å etterforske Boyd Crowder (Goggins), en tidligere kompis som nå er lederen av en gjeng livsfarlige bankranere. Raylans oppdrag blir enda mer personlig når han undersøker drapet på Crowders bror, skutt til døde av sin egen kone - hun som tilfeldigvis har hatt et godt øye til Raylan helt siden skoledagene. 

En hverdag som allerede er mer komplisert enn godt er (ekskona er stenograf i det lokale rettslokalet, faren har en kriminell fortid) fylles for øvrig av rømte fanger, frekke svindlere og en lokal sheriff som opererer på begge sider av loven. Og når det oppstår gnisninger i den kriminelle Crowder-familien, må Raylan å komme til bunns i Boyds egentlige motiver - for på den måten å redde både sitt eget liv og dem han holder kjær.

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • Music Video
  • What Would Elmore Do?
  • The Story Of Justified
  • Meet The Characters
  • Shooting For Kentucky
  • The Marshals

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2015
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger TV-serie Antall disker 3
Spilletid 9 timer 20 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Erica Tazel, Jacob Pitts, Joelle Carter, Nick Searcy, Timothy Olyphant, Walton Goggins Bestillingsnummer 52GSB6235307
Serie Justified Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende