Inngår i kampanje

Karsten Og Petra Blir Bestevenner (BLU-RAY)

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Karsten Og Petra Blir Bestevenner er en fargerik, glad og fantasifull film basert på Tor Åge Bringsværds kjente barnebøker.

5-åringene Karsten og Petra går i samme barnehage. Vi følger de to i hverdagen med deres livlige og underfundige kosedyr Frøken Kanin og Løveungen. Frøken Kanin er Petras snusfornuftige kosedyr. Petra fikk henne i gave fra pappaen sin da hun var veldig liten. Ingen kjenner Petra bedre enn Frøken Kanin. Hun vet at Petra noen ganger kan ta litt for store sjanser. Derfor passer Frøken Kanin på og prøver å holde henne unna farlig situasjoner.

Løveungen er kosedyret til Karsten. Han er Karstens aller beste venn. Etter Petra, så klart. Løveungen er laget i Kina. Han er egentlig en tøffing som har perfekt nattsyn og kan karate. Så når Karsten er redd, passer Løveungen på. Heldigvis er han flink til å høre etter når Karsten har noe han vil snakke om også.

Sammen med Frøken Kanin og Løveungen drar Karsten og Petra på små og store eventyr - men en dag blir Frøken Kanin borte …

Bonusmateriale

  • Bakomfilm
  • Fire musikkvideoer
  • Lær å danse fly-fly-dansen

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 18 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Arne Lindtner Næss Skuespillere Elias Søvold-Simonsen, Hilde Lyrån, Janne Formoe, Markus Tønseth, Nora Amundsen
Bestillingsnummer 460485 Serie Karsten og Petra
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i