Karsten Og Petra - Episode 1 - 6 (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Serien handler om de to 5-åringene Karsten og Petra, og deres to kosedyr Løveungen og frøken Kanin. Bli med inn i et vakkert, fantasifullt og morsomt univers der barna har sine hverdagslige opplevelser sammen med de to kosedyrene. Vi følger dem i lek og i deres fantasiverden der drømmer blir virkelighet.

Karsten og Petra møtes igjen
Etter sommerferien skal Karsten og Petra begynne i stor avdeling i barnehagen. Karsten gruer seg til å møte alle de store barna, men er glad for at Petra også skal være der. At barna i stor avdeling heller ikke får lov å ha med kosedyrene sine, syns både Løveungen og Karsten er veldig leit. Men når han møter Petra glemmer han fort all gruingen.

Karsten og Petra i barnehagen
Noen dager er ikke som andre dager i barnehagen. I dag skal det være fest både for store og små. Da må barna rydde og gjøre alt klart, og så må de øve på barnehagens egen sang, Duestiesangen. Men Karsten liker ikke å synge. Han syns det er litt skummelt. Men kanskje får Petra ham på andre tanker?

Karsten og Petra låner bøker
Bokbussen kommer på besøk i barnehagen. Karsten og Petra gleder seg, for der fi nnes det så mange interessante bøker. Det syns frøken Kanin også, og hun og Løveungen sniker seg opp av sekkene sine for å se på bussen. Ekstra gøy er det når Karsten og Løveungen får være med Petra og frøken Kanin hjem, hvor de kan leke bibliotek og lage sine egne bøker.

Karsten og Petra lærer å danse
I barnehagen får de besøk av tante Randis venninne Mia, som er danser. Hun har laget en helt spesiell dans til barnehagen, som hun kaller for Duestiedansen. Den lærer hun barna, og da er det ingen som får sitte stille og se på. Når Petra blir med Karsten hjem etterpå, må hele familien svinge seg med og lære dansen de også.

Karsten og Petra lærer trafikkregler
Karsten leker med Petra og Bassa i hagen. Bassa er veldig flink til å hente pinner som barna kaster, men plutselig springer hun ut i veien, og blir påkjørt av en politibil. Heldigvis er det ikke så alvorlig, og hell i uhellet er det jo at Petras mamma er dyrlege. Mens mammaen til Petra sjekker Bassa, lærer politimannen Karsten og Petra en viktig trafikkregel.

Karsten og Petra på fisketur
Morfar tar med Karsten og Petra på fisketur, til sin hemmelige fiskeplass. Karsten og Petra gleder seg, men blir nok litt skuff et når ingen fisker biter på kroken. ”Hva skal vi ha til middag nå da?” undres morfar. Da fi nner Karsten og Petra på noe lurt, og vips så har de fått noe spennende på kroken, noe morfar aldri hadde trodd de skulle få!

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 18 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic Regissør Arne Lindtner Næss
Skuespillere Elias Søvold-Simonsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Ivar Nørve, Janne Formoe, Nora Amundsen, Thorbjørn Harr Bestillingsnummer 460557
Serie Karsten og Petra Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende