Keeper'n Til Liverpool (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Møt Jo Idstad. 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter, og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen for Jo - i hvert fall til det begynner ei ny jente i klassen.

Mari er god i fotball. Rå i matte. Og supersøt. Hun er rett og slett drømmedama til Jo. Men for å gjøre inntrykk må han ta sjanser, og plutselig blir alt bare trøbbel. Så mye trøbbel at Jo frykter han ikke vil oppleve sin egen fjortenårsdag. Hans eneste håp er fotballkortet som alle gutta har jaktet på hele sommeren. Keeper'n til Liverpool kan nemlig redde livet hans.

Dette er spillefilmdebuten til regissør Arild Andresen, som tidligere har laget den Emmy-nominerte TV-serien Gutta Boys. Med kritikerroste Keeper'n Til Liverpool leverer Andresen en smart, realistisk og ytterst sjarmerende ungdomskomedie som også er egnet til å vekke bittersøte minner hos de litt eldre, og hvor de unge skuespillerne imponerer stort. Spesielt Ask van der Hagen, i hovedrollen som Jo, leverer en glimrende rolleprestasjon. I andre roller møter vi kjente navn som Andrine Sæther, Kåre Conradi, Tore Sagen og Fridtjov Såheim.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 49 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Arild Andresen Skuespillere Andrine Sæther, Ask von der Hagen, Fridtjov Såheim, Kyrre Hellum, Kåre Conradi, Mattis Asker, Susanne Boucher, Tore Sagen
Bestillingsnummer B-5073 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende