Klassen (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
François Bégaudeau jobbet et år på en ungdomsskole i Paris før han skrev boken Entre Les Murs om sine erfaringer som lærer. Regissør Laurent Cantet hadde lenge hatt lyst til å lage en film om lærere og elever. I boken fant han alt stoffet han trengte - og han fant ut at forfatteren var den perfekte hovedrolleinnehaveren. Filmen er et resultat av stor humanisme. En ekte, medrivende og spennende skildring av en lærers hverdag. Velfortjent vinner av fjorårets gullpalme i Cannes.

I to timer er vi som en flue på veggen i en ungdomsskoleklasse i en forstad til Paris. Læreren François Bégaudeau (som faktisk spiller seg selv!) forsøker å legge forholdene til rette slik at den brokete gjengen av pubertal energi og rebelsk kreativitet kommer til uttrykk på en konstruktiv måte. Han forsøker å se samtlige elever, hjelpe, oppmuntre og rettlede.

Bonusmateriale

  • Making-of Featurette
  • Commentary on Select Scenes Exclusive to Blu-ray
  • Actors´ Workshop
  • Actors´ Self-Portraits

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 10 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater True HD 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Laurent Cantet Skuespillere Cherif Bounaidja Rachedi, Francois Begaudeau, Laura Baquela, Nassim Amrabt
Bestillingsnummer CTR30038BR Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende